اپیدمیولوژی

 

معمولاً زمانی که افراد از کشورهای پیشرفته به کشورهای در حال پیشرفت سفر می کنند دچار اسهال مسافرتی می شوند. سالانه بیش از 50 میلیون فرد در معرض ابتلا به اسهال مسافرتی هستند. اسهال مسافرتی به دنبال مصرف غذا یا آب آلوده با باکتری ها، ویروس ها یا انگل ها ایجاد می شود. باکتری هایی مانند شیگلا، سالمونلا، کامپیلوباکتر و اشرشیاکلی عامل ایجاد 60 تا 80 درصد از اسهال های مسافرتی هستند. نورو ویروس ها نیز به عنوان یکی از عوامل اسهال مسافرتی شناسایی شده اند.

 

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها